SİZE CLEMURY YETER!

hakkimizda

Yeni medya ve dijital pazarlama alanında 2012 yılından bu zamana hizmet veren Clemury olarak, farklı sektörlerden yüzlerce müşteriye çözüm ortağı olduk. Sorumluluğunu aldığımız değerleri bir tık yukarı nasıl çıkartırız mücadelemiz ilk günkü heyecanımız ile devam ediyor!

Yenilikçi ve yaratıcı bakış açımız ile grafik tasarım, web tasarım ve yazılım alanındaki tecrübemizi sunduğumuz yeni hizmetlerle pekiştiriyoruz. Güvenilir bir çalışma ortamında, doğru süreç yönetimi, aktif problem çözümü ve başarıya endeksli planlama bizim işimiz. Clemury olarak 2016 Kasım ayı itibari ile Noga Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited çatısı altında faaliyetlerimizi sürdürüyoruz.

Doğru ve güvenilir hizmetin yanında iletişim sektörünün geleceğini inşa ediyoruz. Bilimsel doğruluğu kanıtlanmış yöntemler kullanıyor, çözüm ortaklarımızın marka değerlerine değer katıyoruz.

Günümüzde internet sadece bir aracı değil. Aynı zamanda görselliğin ve estetiğin kalesi konumundadır. Bu sebeple yaptığımız tüm işlerle estetik kaygılar güdüyor, sanatsal işler ortaya çıkartıyoruz.

Güvenilir hosting ve server çözümlerimiz ile maksimum güvenlik kapasitesine sahip kaynaklarımızı siz değerli dostlarımızla paylaşıyoruz. Türkiye’nin dijital değeri olarak her geçen gün, müşterilerimiz ile beraber yükseliyoruz. Başarımınızın altında içimizdeki üretim aşkı ve bu ülkenin değerlerine olan saygımız yatmaktadır. Dijital dünyaya ülkemizin güzide şirketlerinin adım atması için var gücümüz ile çalışıyoruz.

Her kurduğumuz yapının sadece size özgün ve özel olması için çalışıyor, ürettiğimiz çözümler ile markanızı lokal ve ulusal düzeyde yükseklere taşıyoruz. Kalite ve müşteri güveni endeksli üretimlerimizi iç denetim mekanizmamız ile denetliyor, kalite standartlarımızı yüksek tutuyoruz.

müşterilerimiz

dijital anahtarların hepsi cebimizde!

gelin size de geleceğin kapısını aralayalım!